Ara som a l'oficina.Truca'ns al 93 889 19 95

AICO Notícies

La importància de fer el manteniment periòdic de la nostra caldera

Des d’AICO us volem ajudar a tenir la vostra caldera sempre amb les millors condicions perquè no tingueu cap imprevist durant els mesos de més fred. És important fer almenys una revisió a l’any de la caldera, tot i que el més òptim per assegurar-ne el seu funcionament seria fer una revisió en els mesos de setembre – octubre i una altra els mesos de març-abril.

A continuació us deixem un llistat de raons per les quals és important fer aquest manteniment periòdic: 

  1. Per revisar que no hi hagi cap problema durant el seu funcionament i així evitem imprevistos en els mesos de més ús. La idea és fer una revisió per detectar a temps si hi pot haver algun problema per arreglar-lo abans que es comenci a fer més ús de la caldera. 
  2. Per la nostra seguretat. Si lacaldera té cap defecte o fallo poden ser una amenaça per casa nostra, ja que no deixa de ser  un aparell elèctric.
  3. Per millorar l’eficiència de la caldera. Si la caldera no està funcionant a màxima capacitat podries pagar més en la factura de gas donat que consumeix més del que caldria.
  4. Per la legalitat. A la majoria de pòlisses de les assegurances de la llar hi ha una clàusula que ens diu que la caldera ha d’estar en les condicions òptimes i per tant davant de qualsevol incidència ens demanaran el comprovant i la data de la darrera revisió.

Si no tens cap instal·lador autoritzat des d’AICO et podem ajudar. Consulta la nostra web per trobar-ne un i comença aquest any cuidant de la teva caldera i de la teva llar. La caldera és un dels aparells de casa nostra més importants i per això necessita aquest manteniment per garantir que la tenim en bones condicions i així ens duri molt més temps: https://www.aico.cat/aico-associacio/instal-ladors/

Els nostres instal·ladors els identificaràs amb el segell d’empresa certificada. Garantia de seguretat i fiabilitat i qualitat en el servei.

manteniment, fred, calefacció, aic, empresa autoritzada, instalador autoritzat, professional, caldera